... la audiență, firește!
Că doar n-o fi fost un conflict direct între personaje, ci doar un concurs al audiențelor...!
Contrar părerii majorității așadar, în ediția de debut din seara zilei de 11 septembrie, emisiunea ”Gospodar fără pereche” a depășit în audiențe performațele celor de la ”Chefi la cuțite”.
Chiar dacă s-a anunțat în debutul ultimei dintre ele că Chef Scărlătescu s-a căsătorit cu Gina...
Asta ca o mică paranteză...
Conform articolului de pe PAGINA OFICIALĂ ”GOSPODAR FĂRĂ PERECHE”, Anamaria Prodan și băieții ei falnici au fost lideri de audiență pe toate categoriile de public comercial.
”Minutul de aur” s-a înregistrat la ora 20.58, când în fața micilor ecrane erau peste 2,7 milioane de telespectatori.
Pe publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, ”Gospodar fără pereche”a avut 10,3 puncte de rating și 29% share, în timp ce ”Chefi la cuțite” a avut 8,5 puncte de rating și 23,7% share.
În schimb, după ora 22.30, deci după încheierea ediției de debut ”Gospodar fără pereche” de la Pro TV, Antena 1 a trecut pe primul loc, învingându-l pe Andi Moisescu și a sa nouă emisiune denumită ”Pe bune!?” în audiența la nivel comercial și urban.
Pe național însă, Andi Moisescu a fost lider, cu toate că deja în mediul online se critică foarte mult gama de întrebări - și răspunsuri - apărute în emisiune, cu tentă sexuală și cu multe trimiteri spre puncte-puncte...
Așa se spune pe net, deh...
Dacă mai aflu ceva, vă scriu.
Că mai avem de lucru, cu ”The Wall”, ”Visuri la cheie”, ”Jos pălăria!”, ”iUmor” și multe altele...
Claudiu Costea