George, Gianny și Giovanni.
Aceștia au fost cei trei finaliști ai celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1.
Competiție acerbă și audiență pe măsură.
Montaj extraordinar de bine făcut și sunet perfect.
Emoție și sentimentalism, în special din partea lui Cătălin Scărlătescu, cel care a pierdut finalele edițiilor precedente, dar care iată, și-a luat revanșa în cea mai recentă finală.
A câștigat echipa mov, condusă de el și reprezentată de Gianny.
Un Gianny care a meritat cu prisosință accederea pe prima treaptă a podiumului.
Felicitări lui, echipei ”Chefi la cuțite” (și aici mă refer la absolut toți cei care au contribuit la realizarea emisiunii) și de ce nu, felicitări și celor care au avut ceva de învățat din acest show culinar.
Gianny a plecat acasă cu cei 30.000 de euro puși la bătaie, dar a declarat că dorește să-i doneze unei cauze nobile, probabil influențat în luarea acestei decizii de trecutul său tumultos și mai ales, sărăcăcios în aprecieri.
Vă reamintesc că, așa după cum scriam și în articolele anterioare, ”Chefi la cuțite” a pus la pământ (în sens figurat, firește) audiențele TV din serile de luni și marți.
Și a meritat, pe bună dreptate.
Dacă vă întrebați cu ce va contraataca în continuare Antena 1 audiențele din acest două zile în care la Pro TV se difuzează emisiunea ”Uite cine dansează”, vă mai spun doar că de luni va începe cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Insula iubirii”, un pretendent destul de serios la întâietatea în preferințele publicului român.
Rămâne de văzut și ca de obicei, stau de strajă la raportările de audiențe și vă anunț și pe voi.
Felicitări din nou echipei ”Chefi la cuțite”!
Claudiu Costea